INTERIM & STYRELSE

förstärkning av våra kunders organisation 

Omvärlden och våra marknader förändras snabbare än någonsin och det blir en allt större utmaning att få ihop rätt lag över tid. Flexibilitet, Gig-ekonomi, distansarbete och projektanställningar blir allt vanligare. Organisationer behöver snabbt kunna hantera en tillfällig topp eller dal. Vi har över 25  års erfarenhet inom management consulting. Vi har arbetat med över 400 organisationer i ett tiotal länder. Människor gör skillnad på riktigt. Vi vet hur man bygger framgångsrika team och vilka människor som passar in i resan mot mål. Vi tydliggör den potential som finns i laget och hur den bäst kan frigöras. Vi arbetar branschoberoende och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata som offentliga, nationella som internationella. Vi har även en stark förankring och erfarenhet inom sport och gränslandet mellan sport och affärer. Vi erbjuder vår samlade erfarenhet som rådgivare, interim & att arbeta inom styrelser. 

Headhunting, Training & Coaching 

Vi har lång erfarenhet av att bygga framgångsrika lag. Vi hjälper våra kunder att skapa vinnande team. Vi samarbetar med rekryterare.Interim Ledarskap & Sales

Vi åtar oss interimsuppdrag under en begränsad period för att hantera utmaningar, tillfälliga behov och förändringar.Vi passar in i olika faser av förändringar. 

Senior Adviser - Rådgivare

Anlita oss som rådgivare i frågor kring organisation, utveckling, prestation och resultat. Som rådgivare jobbar vi att hjälpa till att förflytta verksamheten till ett önskat läge.

Styrelse näringsliv & idrott

Efter 30 inom consulting, affärsutveckling och ledarskap i olika branscher och storlek på bolag har vi en gedigen erfarenhetsbank. . Certifierad styrelseledamot.