Om oss 

Trevista United är en konsultföretag med bas i Göteborgsområdet. Vi har under  25 år arbetat med över 400 kunder och genomfört över 3000 uppdragsdagar. Vi har en stark passion och ett gediget trackrecord av att få rätt saker att hända. Det är vårt DNA. Vi arbetar målmedvetet, strukturerat och passionerat.  
I våra uppdrag får våra kunder ta del av vårt "know how & know who" dvs säga våra erfarenheter, våra kontakter och våra metoder.  Vår passion handlar om göra allt vi kan för att hjälpa vår kund att utveckla morgondagens önskade resultat. 
Vi arbetar branschoberoende och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata som offentliga, nationella som internationella. Vi har även en stark förankring och erfarenhet inom sports och gränslandet mellan sport och affärer.   Vi accelererar utveckling av organisation, människor och affärer.

LASSE GUSTAFSSON 

"En prestigelös inspiratör och doer som med sin vinnarinstinkt skapar det mindset som verkligen gör skillnad för sina kunder"

Trevista United AB startades av Lasse Gustafsson. Lasse inledde sin professionella karriär inom sportens värld.. Lasse blev därefter värvad till näringslivet. Lasse har 25 års erfarenhet av affärs och organisationsutveckling som konsult inom olika managementkonsultbolag. Lasse har också en bakgrund från sportens värld och med befattningar som general manager, headcoach och marknadschef. 

Lasse arbetar branschoberoende och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata som offentliga, nationella som internationella. Lasse har även en stark förankring inom sports och gränslandet mellan sport och affärer. Han samarbetar även med några investment- och private equitybolag. 

Lasse har i sina tidigare arbetet arbetat nationellt med  stora uppdrag för bland annat Mercedes AB, Lindab AB, Sia Glass, Trensum Food, GOP AB och inom flertal banker. Internationellt har Lasse varit involverad i förändringsuppdrag inom tyska Grammer AS, finska Zenrobotics samt Kalmar Global. Inom sportens värld har Lasse coachat elitlag i Sverige och coachat i Europa i drygt 10 tal länder. Lasse har också varit projektledare för flertal projekt inom besöksnäringen, tjänstesektorn för att identifiera möjligheter att nå nya resultat. 

"Lasse visar ett stort engagemang och har ett starkt driv i sälj- och utvecklingsarbete och vid sociala kontakter. Han är lyssnande, mycket närvarande och med sin positiva inställning levererar han rätt saker. Lasse är en prestigelös inspiratör som skapar en lagkänsla och kan med glimten i ögat ifrågasätta för att få kunden att förstå att man kan förändra väldigt mycket själv. Han talar från hjärtat när han tar människor utanför deras trygghetszon och får dem att tycka att det är roligt. Med sin spännande bakgrund kan Lasse boosta en grupp, han inger ett stort förtroende och arbetar fokuserat i alla typer av utvecklingsprojekt. Lasse arbetar smart med en tydlig struktur, han har en vinnarinstinkt och vill ständigt lära nytt. Han är kreativ och kommer med bra idéer hur man förändrar både mindset och arbetsätt som gör skillnad i vardagen. Lasse är en doer som verkligen lever med sina uppdrag, han svarar snabbt och han följer alltid upp och föregår hela tiden med ett gott exempel" - Personligt Varumärke - Lasse Gustafsson

https://se.linkedin.com/in/lasse-gustafsson

William Gustafsson

Vi samarbetar med William inom arrangemang, konferenser och försäljning. 

Mattias Jerrestaröm

Tillsammans med Mattias har vi byggt upp We Make It Happen


NyTT Konsultnätverk

We Make it Happen är en konsultgrupp bestående av managementkonsulter i Sverige. Vi har tillsammans över 40 år erfarenhet av att utveckla vinnande organisationer som skapar extraordinära resultat. Konsultgruppen är skapad av bolagen Trevista United AB och Feedforward AB.
Vi hjälper våra kunder att nå sin fulla potential på ett hållbart och effektivt sätt. Vi har erfarenheten, passionen och verktygen för att hjälpa er att skapa resultat utöver det vanliga. Vi utvecklar helt enkelt affärsmässiga arenor och arbetsätt för nya resultat.

www.wemakeithappen.seUnited

United är vårt samlade begrepp för våra affärsrelationer. Vi samarbetar med ett flertal aktörer både nationellt och internationellt. Vi har en stark tro på samarbeten och kraften i att möta andra människor. Starka relationer och nätverk är en mycket viktig faktor i allas karriärer. Som konsulter gillar vi att samarbeta i uppdrag med gemensamma mål. Vi arrangerar också kontinuerligt affärsmöten och affärsmässiga arenor för nya resultat. Våra arenor kan vara i konferensrummet, på läktaren eller varför inte på tennisbanan. Vi leder gärna projekt tillsammans med andra.

Affärsnätverk

Vi leder ett exekutivt affärsnätverk i Göteborg. Vi tror på kraften i att samarbete. Inspirerande och involverande möten är ett strategiskt verktyg för detta.

www.wegbg.se

Våra samarbetspartners

WE MAKE IT HAPPEN.

Vi är founding partner till konsultnätverket We Make it Happen. Vårt fokus är att få våra kunder att nå sin fulla potential och nå nya resultat på ett hållbart och effektivt sätt.

PROFIL M.

Ett samarbete där vi hjälper Profil M med internationella uppdrag i Skandinavien. Profil M hjälper kunder att identifiera och utveckla potentialen i organisationer runt om i världen.

Skansen Båstad.

Vår favoritplats för olika typer av arrangemang. Vi initierar konferenser, frukostmöten och Game Set & Talk (tenniscamps) Som stark tvåa kommer Riviera Strand också i Båstad.


Gothia Sportstravel

Vi samarbetar i projekt kring konferenser och möten.

TEK Kompetens

Vi har under drygt 20 år samarbetet med TEK i Halland. Vi är leverantörer av både föreläsningar, träningsprogram inom ledarskap och effektivitet.

Business Performance Index

Vi har under 10 år samarbetet med företag som arbetar med utbildning av fastighetsförvaltare. I dagsläget samarbetar vi med Newton.

                                                 

IUC Halland

Samarbetspartner i projekt att utveckla industriföretag.


                                                   

Feedforward AB

Vår samarbetspartner inom We Make Happen som vi byggt konceptet med.

Kontakta oss

Vi är en del av konsultgruppen
We Make It happen

+ 46 705 809812

lasse@trevistaunited.se 

24/7