OM OSS

Vi är en kreativ konsultbyrå med bred och lång erfarenhet. Vi arbetar oberoende av bransch och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata och offentliga, nationella och internationella.  Vi har också lång erfarenhet av sport och gränslandet mellan sport och affärer. Vi hjälper organisationer att nå sin fulla potential genom att bygga exceptionella ledare, arbetssätt, team och prestationskulturer som ger resultat. Vi erbjuder ockå interimlösningar, projektledning och rådgivning. Vi förverkligar morgondagens önskade resultat på ett hållbart och effektivt sätt. Vi co - fonders till konsultgruppen We Make It Happen. 

Vi leder alla våra uppdrag utifrån starka idéer med fokus på att uppnå resultat tillsammans med våra kunder och strategiska partners.   Vi sätter samman ett team av expertis i varje uppdrag. Vi har byggt upp ett nätverk  av samarbetspartners som vi använder för att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder i alla våra projekt.  

"SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, SOME WISH IT WOULD HAPPEN, SOME MAKE IT HAPPEN"


PLAY HARD, PLAY SMART, PLAY TOGeTHER & HAVE FUN!

Lasse Gustafsson

CEO - Managementkonsult 

"EN PRESTIGELÖS INSPIRATÖR OCH DOER SOM MED SIN VINNARINSTINKT SKAPAR DET MINDSET SOM VERKLIGEN GÖR SKILLNAD FÖR SINA KUNDER"

Lasse började sin professionella karriär inom sportens värld. Han var med och ledde lag till framgångar såväl nationellt som internationellt. Han rekryterades sedan till näringslivet. Idag har han 25 års erfarenhet av att arbeta som managementkonsult. Han har tidigare varit anställd konsult i flera konsultbolag med uppdrag både nationellt och internationellt. Lasse har arbetat med över 300 organisationer i ett tiotal länder. Han arbetar oberoende av bransch och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata och offentliga, nationella och internationella.

Kopplingen till idrottens värld har alltid funnits kvar och han har även då och då uppdrag inom sportens värld och gränslandet mellan idrott och näringsliv.

Lasse är även en erfaren talare, facilitator och coach.

Idag ingår han i flera samarbeten som strategisk partner. 

"Lasse tar på sig gympaskorna och kavlar upp ärmarna och arbetar med såväl ledning som medarbetare på alla nivåer".

Vi börjaR alltid med Syfte & Mål.

We Make It Happen 

En konsultgrupp som hjälper organisationer att gå ifrån nuläget till önskat läge. Vi skapade gruppen We Make It Happen tillsammans med erfarna branschkollegor.  Vi är managementkonsulter med målet att frigöra potential hos våra kunder. Vi hjälper våra kunder att accelerera utveckling av organisation, människor och affärer. 

 Lasse Gustafsson


Mattias Jerreström

 Strategiska PARTNERS

Kunder

KontaKt

Trevista United AB - Lasse Gustafsson
Partner & Founder  We Make It happen

+ 46 705 809812

lasse@trevistaunited.se 

24/7