"The key is not to prioritize what’s on your schedule, but to schedule your priorities"


Insikter skapar rätt riktning, träning skapar resultat

Strategi & Insikter

Vi formar framgång genom insikter. Vi formar strategier,  lyssnar på berättelserna bakom ert nuläge och ert önskade läge.. Genom att koppla ihop kundens mål och strategier med dess förmågor får vi skarpa insikter som vi använder för att prioritera rätt insatser för att driva en hållbar tillväxt och utveckling.

Träning & Coaching

Vi formar strategier till handlingskraft för att utveckla rätt förmågor. Genom att skapa taktiska träningsplaner utifrån insikterna tillsammans med våra kunder, stärker vi förmågan och därmed också företagskulturen steg för steg och skapar en vinnande kultur som leder till ökad lönsamhet och tillväxt.

Acceleration & Resultat

Vår metodik ger mätbara resultat. Från implementering av strategier, utveckling av förmågor, träningsplanen till uppföljning av initiativ, , skapar vi tillsammans en tydlig väg mot kundens mål. Vi är er accelator på resan mot framgång.

Lasse Gustafsson 

"En prestigelös inspiratör och doer som med sin vinnarinstinkt skapar det mindset som verkligen gör skillnad för sina kunder"

Lasse började sin professionella karriär inom sportens värld. Han var med och ledde lag till framgångar såväl nationellt som internationellt. Som coach inom nationell och internationell basketboll så arbetar man med mycket strategier, analyser, taktik och coaching. Man är nära spelet och behöver alltid vara mentalt där och aldrig vara rädd att fatta beslut. Det går fort och man kan som coach påverka mycket med sin taktik.  Lasse fick chansen att träna många bra lag och samtidigt connecta med fantastiska coacher som han lärde sig mycket av. I slutet av 90 talet hade han chansen att välja att fortsätta sin coachkarriär utomlands eller välja näringslivet.  Han rekryterades därefter till näringslivet. Lasse har nu under 25 år som konsult arbetat med över 400 kunder i ett tiotal länder. Han hjälper sina kunder att utveckla möjligheter för att optimera resurser och frigöra potential i syfte att nå extraordinära resultat.  

Lasse har en gedigen utbildning inom management consulting, performance management, ledarskap och coaching. Han är certifierad för ett flertal verktyg inom bedömning, urval och assement. 

Han är en konsult som tar sig an uppdrag med ledningsgrupper och med människor på golvet. Han fungerar mycket bra i alla typer av miljöer. Lasse arbetar branschoberoende och har erfarenhet av många typer av organisationer, stora som små, privata som offentliga, nationella som internationella. Lasse har även en stark förankring och erfarenhet inom sport och gränslandet mellan sport och affärer. Han har under de senaste åren byggt upp en samverkan med några konsulter och idag arbeta han som strategiska partner i olika team. Lasse bor strax söder om Göteborg med sin familj. Förutom sitt arbete så brinner han för en aktiv fritid och älskar alpin utförsåkning, spela tennis och följer sina favoritlag IFK Göteborg och Frölunda Hockeyklubb. Han brinner för att engagera sig i och även arrangera olika event och mötesplaster. Kullavik, Båstad, Cervinia och Palma är alla platser som sätter sin prägel på motivation och utveckling. 

"Lasse tar på sig gympaskorna och kavlar upp ärmarna och hjälper sin kunder till att skapa högpresterande verksamheter"

PLAY HARD, PLAY SMART & HAVE FUN!

Kontakt

Lasse Gustafsson  epost - lasse@trevistaunited.se telefon - 00 46 705 809812  Linkedin 

We love great partnerships!

Vi arbetar aktivt med att bygga partnerskap i syfte att kunna skapa fler och bättre hållbara affärer. Vi skapar mötesplatser med fokus på inspiration, affärsrelationer och möjligheter. 

United

Vår filosofi - Vårt samarbete. 

Vi har skapat ett samarbete tillsammans med erfarna kollegor där vi blir starkare och ger våra kunder ytterligare en dimension.  Vi kallar det We Make It Happen.   

 Lasse Gustafsson


Mattias Jerreström

 Strategiska partners

Vi har också byggt upp ett nära samarbete med flertal organisationer och konsulter som ger oss och våra uppdrag styrka och kvalitet. 

Kunder

Kontakt

Trevista United AB 

Lasse Gustafsson 

+ 46 705 809812

lasse@trevistaunited.se 

24/7